Welkom. Wie ?. Ons Gamma. Fotoboek. Onze Winkel. Waar kan u ons vinden?.

© 2007 Slagerij Traiteur Dauwe NV


Design: IT-Home BVBA

• Het varkenshaasje vergezeld met witlof, prinsessenstronkje, jonge worteltje, peperroomsaus en gratin aardappeltjes. (€ 13,50,-/p.p.)


• Varkenshaasje gevuld met fijne groenten, wintergroentjes, jagersaus en gratin aardappelen (€ 15,00,-/p.p.)


• Varkenshaasjes met groentjes, bordelaise saus met gratin aardappelen (€ 13,50,-/p.p.)


• Varkensgebraad met prinsessenstronkje, witlof, jonge worteltjes, champignonsaus en kroketten. (€ 12,50,-/p.p.)


• Orloff gebraad met sneetjes kaas/ham, witlof, prinsessenstronkjes, jonge wortelen, saus naar keus en kroketten (€ 13,00,-/p.p.)


• Rosbief  vergezeld van bruine saus met fijne groentjes en kroketten (€ 16,50,-/p.p.)


• Kalfsgebraad begeleid met kalfsjus, fijne groentjes en kroketjes (€ 18,50,-/p.p.)


• Kiprollade gevuld met groentjes, groentekrans, bearnaise says, appel met veenbessen en gratin aardappelen (€ 15,50,-/p.p.)


• Opgevulde kalkoenfilet met mozzarella, pesto, zongedroogde tomaatjes, met witlof, broccoli, jonge worteltjes, kroketjes en stroganoffsaus (€ 16,50,-/p.p.)


• Kalkoenfilet gevuld met gevogeltegehakt, appel, rozijnen, jagersaus, groentjes, gratin aardappelen (€ 15,50,-/p.p.)

• Het wit van de kalkoen met roze pepersaus, peertjes in de rode wijn, broccoli, bloemkool en gratin aardappeltjes (€ 14,50,-/p.p.)


• Kalkoen tournedos op Hawaïaanse wijze, gemengd slaatje en pasta (€ 15,50,-/p.p.)


• Gevuld kalkoengebraad in een sausje van tuinkers, appel met veenbessen, witlof, jonge worteltjes en kroketten (€ 15,50,-/p.p.)


• Koekoekfilet opgevuld met mozarella kaas, zon gedroogde tomaat, fijne groenten, een vurige sausje en aardappel quiche (€ 17,00,-/p.p.)


• ½ mechelse koekoek uitgebeend op een bedje van oesterzwammen, truffelsaus, groentjes en kroketten (€ 15,00,-/p.p.)


• Het fijne van de mechelse koekoek op een bedje van oesterzwammen en een licht kerriesausje (€ 17,00,-/p.p.)


• Kwartelfilets met bosvruchtensaus, appel met veenbessen, witlof, prinsessenstronkjes  en gratin aardappelen (€ 18,00,-/p.p.)


• Gebakken kwartels (2st.) met romige druivensaus, groentjes, appel met veenbessen en gratin aardappelen (€ 12,50,-/p.p.)


• Uitgebeende kwartel gevuld met gevogeltegehakt, rozijnen en appels, port sausje, groentjes en kroketten (€ 15,00,-/p.p.)


• ½ parelhoen uitgebeend met druivensaus, appel met veenbessen, groentjes en kroketten (€ 15,00,-/p.p.)


• Parelhoenfilet op een bedje van boschampignons, groentjes, truffel-oesterzwammensaus, peer in de rode wijn en kroketten (€ 18,00,-/p.p.)


• ½ uitgebeende parelhoen op een bedje van boschampignons, appel met veenbessen, witlof, roomsaus en kroketten (€ 15,00,-/p.p.)


• Parelhoenfilet besprenkeld met calvados, peertje in de rode wijn, broccoli, witlof, roomsausje en gratin aardappeltjes  (€ 18,00,-/p.p.)


• Het fijne van parelhoen besprenkeld met calvados op een bedje van fijne groenten, druivensaus en ambachtelijke kroketjes. (€ 18,00,-/p.p.)


• Eendenborstfilet met trappistensaus op een bedje van fijne groenten, gesmoord witlof en gratin aardappelen  (€ 18,00,-/p.p.)


• Eendenborstfilet met ananasschijfjes, wintergroenten, gegratineerde aardappelpuree met portosaus (€ 18,00,-/p.p.)


• Eendenborstfilet opgevuld met ratatouille, port sausje, groentjes, appel, veenbessen en kroketten (€ 18,00,-/p.p.)


• Gebakken eendeborst met sinaasappelsaus, groentjes, peertje in de rode wijn en kroketten (€ 18,00,-/p.p.)


• Konijn filet pur op luikse wijze met pruimen, witlof, broccoli, halve tomaat en kroketjes (€ 15,50,-/p.p.)


• Fazantenfilet met wildsaus, opgevulde appel met veenbessen, witlof en kroketten (€ 20,00,-/p.p.)


• Fazantenfilet op grootmoederswijze, bordelaise saus, appel met veenbessen, groentjes en kroketten (€ 20,00,-/p.p.)


• Melk kalfskroontjes met fijne groentjes en aardappel quiche (€ 22,50,-/p.p.)


• Herten kalfskroontjes, bordelaise saus, perzik met bosvruchten, groentjes en kroketten (€ 26,50,-/p.p.)


• Herten rugfilet met wildsaus, appel met veenbessen, groentjes en kroketten (€ 28,50,-/p.p.)


• Ree rugfilet gemarineerd in de rodenbach, groentjes en kroketten (€ 41,00,-/p.p.)


• Everzwijn rugfilet op een bedje van boschampignons, cognacsausje, appel met veenbessen, groentjes, kroketten (€ 26,50,-/p.p.)


!!!Voor vis gerechten zie warme voorgerechten!!!

Hapjes. Soepen. Voorgerechten. Hoofdgerechten. Desserten. Buffetten. Koude Schotels. Specialiteiten. Breughel. Ontbijt/Brunch. Recepties. Wijnen.