• Feestfolder

  • Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo. Aenean fermentum, elit eget tincidunt conQuisque sit amet est et sapien ullamcorper pharetra. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue.

    Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo.Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante.

  • Cut of Charcuterie Price per lb
    Country Pate $3.89
    Pork Liver Mousse $3.99
    Duck Rillette $12.99
    Beef Bacon $3.49
  • Catering & traiteur Formules

    FORMULE RECEPTIE

    Onze obers ontfermen zich over uw gasten en eventueel bieden al meteen een glaasje cava of fruitsap aan. Dit assortiment wordt naar keuze uitgebreid met onze “ open bar” met pils, frisdranken, rode en witte wijn. Voor de hapjes bieden we 3 standaard formules aan met bediening gedurende 3u. Onze hapjes zijn steeds seizoensgebonden.

    • Formule 1
      • Assortiment van 9 koude en warme hapjes per persoon
      • Voorbeeld hapjes
        • Glaasje met tuinkersmousse en gerookte zalm
        • Aperitieflepel met Duitse haring en dille vinaigrette
        • Carpaccio van rund met Beemster schilfers
        • Garnaal cocktailtje
        • Mini tosti van foie gras
        • Cappuccino van Indische Seldercrème soep
        • Ciabatta met gerookte kalkoen
        • Canneloni van gerookte zalm met zalm mousse
        • Tomatenmousse met basilicum en rode paprika (in canelitto/iris)
    • Formule 2
      • Mooi gevuld tapasbord op de receptietafel
      • Assortiment van 7 koude en warme hapjes per persoon
    • Formule 3
      • Mooi gevuld tapasbord op de receptietafel
      • Assortiment van 4 koude en warme hapjes per persoon
      • 3 belegde broodjes per persoon

    Prijs per persoon per formule 26,50 €/pers. excl. BTW

    “OPEN BAR”

    • Cava, fruitsap, witte & rode huiswijn, pils, frisdranken en dit gedurende 3 u.
    • Glazen en afwas incl.
    • 19,95 €/pers. excl. BTW

    Dranken na deze uren = prijs per consumptie

    FORMULE BABYBORREL

    • Koffie en desserten buffet met
    • 2 Soorten fruitbavarois
    • Duo van chocolademousse
    • Tiramisu
    • Assortiment mini taartjes en gebakjes
    • Verse fruitsalade en fruitsaté
    • Mini poffertjes, pancake, wafeltjes en toebehoren

    Prijs persoon 24 €/pers. excl. BTW

    “OPEN BAR 1”

    • Witte (rosé) huiswijn , frisdranken en dit gedurende 2,5 u.
    • Glazen en afwas incl.
    • 11,95 €/pers. excl. BTW

    Dranken na deze uren = prijs per consumptie

    FORMULE ONTBIJT/BRUNCH

    Het basis ontbijt 3u:

    • Glaasje Cava of verse vitamientjes
    • Mengeling van vienoisserie, sandwich, pistolets en brood
    • Verse roereitjes natuur of met spek
    • Assortiment sneetjes kaas
    • Assortiment charcuterie
    • Noorse gerookte zalm met garnituur
    • Tomaat met mozzarella en basilicum
    • Meloen met Vlaamse Parma
    • Zoet beleg (boter, choco, confituur)

    Prijs per persoon 20 € excl. BTW

    De supplementen:

    Koffie, thee en chocomelk naar believen sup. 3,00 €/pers.
    Assortiment corn flakes sup. 1,50 €/pers.
    Verse fruitsalade sup. 2,50 €/pers.
    Yoghurt sup. 1,50 €/pers.
    Klein worstjes en bacon sup. 2,50 €/pers.
    Assortiment Franse kazen met honing sup. 3,00 €/pers.
    Verse tomatensoep sup. 2,50 €/pers.
    Krielaardappeltjes met gekookt mager spek sup. 3,50 €/pers.
    Warme beenhesp met zoete mosterdsaus* sup. 3,50 €/pers.
    Franse kalkoenfilet met roze pepersaus* sup. 3,50 €/pers.
    Varkensgebraad met groene pepersaus* sup. 3,50 €/pers.
    Gebakken kippenbil met champignonsaus* sup. 3,00 €/pers.

                *voorzien van bijpassende garnituur

    FORMULE SPECIALITIETV/H HUIS

    Warme Ambachtelijke been ham v/h huis à volonté aan
    22 €/pers. (vanaf 25 pers.):

    • Warme ambachtelijke beenham v/h huis wordt ter plaatse versneden in klem
    • Assortiment van 7 verschillende markt verse groenten, versneden en bewerkt
    • 3 Warme en 2 koude sauzen naar keuze
    • Belgische frieten of aardappel kroketten of krielaardappelen

    Gebakken spar ribbetjes à volonté aan
    22 €/pers. (vanaf 25 pers.):

    • Belgische spar rib, gemarineerd, gekruid en afgebakken op BBQ met houtkool
    • Assortiment van 7 verschillende markt verse groenten, versneden en bewerkt
    • 3 Warme en 2 koude sauzen naar keuze
    • Belgische frieten of aardappel kroketten of krielaardappelen

    Gebakken steak/rosbief/rund gebraad à volonté aan
    22 €/pers. (vanaf 25 pers.):

    • Belgische wit/blauw ras uit de Ardennen, gekruid of gemarineerd wordt ter plaatse gerild (BBQ) of gebakken (pan) en versneden
    • Assortiment van 7 verschillende markt verse groenten, versneden en bewerkt
    • 3 Warme en 2 koude sauzen
    • Belgische frieten of aardappel kroketten

    Varkenshaasje à volonté aan
    22 €/pers.(vanaf 25 pers.):

    • Varkenshaasje (Duroc d’olives) gekruid of op zijn Vlaams gemarineerd wordt ter plaatse gebakken en versneden
    • Assortiment van 7 verschillende markt verse groenten, versneden en bewerkt
    • 3 Warme en 2 koude sauzen
    • Belgische frieten of aardappel kroketten

    Sappige entrecote à volonté aan
    26 €/pers.(vanaf 25 pers.):

    • Sappige Belgische wit/blauw entrecoté van uit de Ardennen, gekruid of gemarineerd wordt ter plaatse gerild (BBQ) of gebakken (pan) en versneden 
    • Assortiment van 7 verschillende markt verse groenten, versneden en bewerkt
    • 3 Warme en 2 koude sauzen
    • Belgische frieten of aardappel kroketten

    Gevogelte festival à volonté aan
    22 €/pers.(vanaf 25 pers.):

    • ½ Franse kalkoenfilet en ½ Belgische kipfilet zorgvuldig uitgekozen, gemarineerd, gekruid en ter plaatse gebakken en versneden 
    • Assortiment van 7 verschillende markt verse groenten, versneden en bewerkt
    • 3 Warme en 2 koude sauzen
    • Belgische frieten of aardappel kroketten

    Opgevuld speenvarken à volonté aan
    26 €/pers.(vanaf 40 pers.):

    • Speenvarken zorgvuldig uitgekozen, ontbeend, gekruid gevuld met een farce van mager varkensvlees.
    • Dit wordt vergezeld van mager ovenspekrollade en eventueel mager boerenspek
    • Assortiment van 7 verschillende markt verse groenten, versneden en bewerkt
    • 3 Warme en 2 koude sauzen
    • Belgische frieten of aardappel kroketten of eventueel koude aardappelsalade

    Scampifestival à volanté aan
    26 €/pers.(vanaf 25 pers.):

    • Zuidoost-Azië ’se scampi’s gepeld en op verschillende wijze klaar gemaakt
    • Assortiment van 7 verschillende markt verse groenten, versneden en bewerkt
    • De gepaste sausjes
    • Met frieten, gratin aardappelen, pasta of assortiment van brood

    Italiaanse pastamiddag/avond (warm) à volonté aan
    22€/pers.(vanaf 25 pers.)

    • Een ruime keuze van verschillende pasta gerechten allemaal huisbereid met ambachtelijke Italiaanse pasta’s; de gerechten (keuze maken): macaroni kaas & hesp, Italiaanse macaroni, spaghetti bolognese of carbonara, lasagne bolognaise of zalm, penne/prei/roomsaus met gerookte zalm, fusilli met scampi’ met schaaldierensaus, tagliatelle met zeevruchten, enz…
    • Wordt ter plaatse bereid.

    Huur borden en bestek 1,25 €/gerecht/persoon

    FORMULE ZITTENDE DINNER

    Voorbeeld feestmenu zittende diner
    4 hapjes, 1 voorgerecht of soep, 1 hoofdgerecht en 1 dessert naar keuze

    Aperitiefhapjes:

    • Assortiment mondjes plezier v/d chef

    Koude voorgerechten:

    • Vlaamse parmaham met meloen en frisse garnituur
    • Een palette van tomaat met ambachtelijke beenhesp en frisse garnituur
    • Buffelmozzarella met tomaat en zuiderse garnituur
    • Carpaccio van rund, met olijfolie, rucola salade, pijnboompitten en kaasschilfers
    • Carpaccio van gedroogde Entrecote met frisse garnituur (supplement € 2,75/pp)
    • Bessensalade met zeevruchten/schaaldieren (seizoen, supplement € 3,95/pp)
    • Huis gemarineerde Noorse zalm met mierikswortelmayonaise (supplement € 2,75/pp)
    • Lenterolletje van gekookte hesp met asperge en garnituur
    • Lenterolletje van gerookte zalm met asperge en garnituur (supplement € 2,75/pp)

    Warme voorgerechten:

    • Scampi’s v/ chef
    • Gegratineerd visbordje v/d chef
    • Victoriabaars bedekt met graanmosterdsaus en tomaat
    • Noorse zalmfilet met krokante groentjes en Italiaanse tuinkruidensaus
    • Tongrolletje op Normandische wijze (supplement € 3,75/pp)

    Soepen:

    • Tomatensoep
    • Broccolisoep, preisoep, kervelsoep
    • Waterkerssoep (vegetarisch)
    • Witlofsoep met garnituur van grijze Noordzee garnaaltjes (supplement € 1/pp)
    • Asperge roomsoep met stukjes gerookte zalm (supplement € 1/pp)
    • Pompoensoep (seizoen)
    • Boschampignons crème soep (seizoen)

    Hoofdgerechten vlees:

    • Franse eendenborstfilet met sinaasappelsaus (supplement € 2/pp)
    • Varkenshaasje met mosterdsausje (supplement € 1/pp)
    • Vlaams Duroc gebraad met champignonsaus
    • ½ uitgebeend hoevekip met een Rode paprika/Granaatappelsaus    
    • ½ uitgebeend parelhoen met Witte druivensaus
    • Scharrelkipfilet met kerrie/appelsausje
    • Kalkoenfilet gebraad met Roze peperroomsaus
    • Entrecote met bearnaise saus (supplement € 4/pp)
    • Filet mignon met rode wijnsaus (supplement € 2/pp)

    Hoofgerechten vis:

    • Kabeljauwhaasje met Graanmosterdsausje         
    • Noorse zalmnoot in huisbereide Béarnaisesaus
    • Visserbord v/d chef

    Desserten:

    • Duo van witte en bruine chocolade mousse
    • Dessert v/d maand
    • Ambachtelijke (seizoen) biscuit
    • Dessertbord (supplement € 2,50/pp)

    Prijs per persoon 45 €/pers. excl. BTW

    “OPEN BAR 2”

    Dranken na deze uren = prijs per consumptie

    FORMULE WALKING DINNER

    De walking dinner is zonder meer de culinaire succesformule van de afgelopen jaren. En heel terecht bij een walking dinner is de sfeer altijd ongedwongen en kunnen de gasten met iedereen contact maken. Ook de hapjes zijn veelal gevarieerder dan bij een klassieke zittende dinner en zijn  doorgaans een mooie mix van koud en warm, vlees, vis en vegetarisch. Voor ieder wat wils !!! Met traiteur Dauwe haalt u een ervaren partner in huis.

    DE FORMULE

    Hapjes:

    • Aperitiefhapjes (4st) buffet en tapas op de staan tafels

    Diverse gerechten gepresenteerd op kleine bordjes:

    • Garnaalcocktailtje klassiek gebracht
    • Carpaccio van entrecote met garnituur
    • Carpaccio van vitello tonato
    • Soepje v/d chef
    • Scampi v/d chef

    Hoofdgerechtjes in warmbuffetvorm:

    • Franse eendenborstfilet met appelsiensaus
    • Gevogelte stoofpotje
    • Vissersschotel
    • Warme seizoen groentjes met gratin aardappelen

    Dessertbuffetje:

    • Een ruim assortiment van ambachtelijke mini gebakjes, bavaroise en mousses

    Prijs per persoon 55 €/pers. excl. BTW

    “OPEN BAR 2”

    • Cava en fruitsap bij de aperitiefhapjes
    • Witte & rode huiswijn, pils, frisdranken gedurende de maaltijd tot aan dessert
    • Plat en bruis water op tafel
    • Glazen en afwas incl.
    • 19,95 €/pers. excl. BTW

    Dranken na deze uren = prijs per consumptie

    FORMULE KOUD BUFFET

    Het basisbuffet

    • Duo van gerookte heilbot en Noorse gerookte zalmfilet
    • Tomaat met een salade van grijze Noordzee garnaaltjes
    • Gekookt eitje met krabsalade
    • Perzik gevuld met tonijnsalade
    • Rauwe Vlaamse ham met meloen
    • Tomaat met mozzarella
    • Vleesbroodjes
    • Verse groentebuffet, koude aardappelsalade, broodjes en sausjes

    Prijs per persoon 23,50 € excl. BTW

    Buffet extra 2:

                Het basisbuffet +

    • Achter beenhesp met asperge
    • Paté met ajuinconfituur
    • Carpaccio van rund met garnituur
    • Gepocheerde Noorse zalmfilet

    Prijs per persoon 29,95 € excl. BTW

    Buffet extra 3:

                Het basisbuffet + buffet 2 +

    • Visterrine met viseitjes
    • Reuze gamba’s
    • Langoustines

    Prijs per persoon 35,00 € excl. BTW

    Niet inbegrepen

    • Borden en bestek 1 €/pers.
    • Bediening en afruimen

    De Prijzen die hier bovenaan vermeld zijn, zijn onder voorbehoud berekend en dienen als een richtprijs. Alles word berekend op de marktprijs per week.De prijzen zijn excl. b.t.w. of dat het anders vermeld staat.