• Buffetten

  • Gezellig tafelen door te grillen of te fonduen vanaf 2 pers. Feestelijke Koude buffetten vanaf 2 pers.

  • Grill & Fondue

    prijs
    SLAGERSFONDUE
    rund-, varkens-, kippenvlees, mini worstjes, spekworstjes en balletjes
    12,95 €/pers.
    GEMARINEERDE FONDUE V/H HUIS
    rund-,varkens-, kippen-, kalkoenvlees, mini worstjes, spekworstjes en balletjes.
    15,95 €/pers.
    KINDERFONDUE
    kip, miniworstje, -balletjes en gehaktvinkjes
    6,50 €/kind.
    SLAGERGOURMET
    biefstukje, varkenshaasje, kippentournedos, hamburgertje, worstje, kaasburgertje en saté
    12,95 €/pers.
    GOURMET V/H HUIS
    lam-, kalkoentournedos, kip schnitzel, kippen sateetje, cordon bleu, kaasburgertje, varkenshaasje met spek en schnitzeltje
    16,95 €/pers.
    KINDERGOURMET
    hamburger, worstje, kip en saté
    6,50 €/kind.
    STEENGRILL DELUXE
    tournedos van zuiver rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, lamsvlees, kalkoenfilet, kipfilet, parelhoenfilet en Franse eendenborstfilet
    24,95 €/pers.
    RAUWKOSTSCHOTELTJE
    Tomaat, wortel, komkommer, witte & rode kool en knolselder
    6,00 €/pers.
  • Extra garnituren
    prijs
    Aardappelkroketten0,35 €/st.
    Aardappelpuree/winter krielaardappelen/gratin aardappelen 2,25 €/pers.
    Aardappelsalade2,25 €/pers.
    Verse friet2,30 €/kg
    Rauwkost schoteltje, markt vers en huisbereid
    tomaat, wortel, komkommer, witte & rode kool en knolselder
    7 €/pers.
    Feest groentjes, markt vers en huisbereid
    Prinsessenrolletje met spek, spruitje, jonge wortels, witlof, champignon, ….. en krielaardappelen.
    7 €/pers.
  • Feestelijke Koude buffetten

    (Gans het jaar beschikbaar)

    • KAASPLANK ROYAL AAN 18,50 €/PERS.

      Deze kaasplank is met zorg samengesteld door onze externe kaasmeester
      een uitgelezen assortiment van gerijpte kazen uit verschillende streken (+/- 300gr/pers.); de plank wordt rijkelijk afgewerkt met vers fruit en nootjes

    • BUFFET 1: SCHOTEL V/D CHEF AAN 19,50 €/PERS.
      • Ambachtelijke beenhesp met asperge
      • Ambachtelijke boerenhesp met meloen
      • Kasteelham met appeltjes in vinaigrette
      • Gebakken kippenbout/vleugeltje
      • ½ tomaat gevuld met hespensalade
      • Gebakken varkensroti en rundsgebraad
      • Ambachtelijke paté van het huis met uien konfijt
      • Huisbereide charcuterie
    • BUFFET 2: GEMENGD BUFFET AAN 25,95 €/PERS.
      • Gerookte Noorse zalmfilet en heilbotfilet
      • Gekookte Noorse zalmfilet met whisky/cocktaildressing-saus
      • ½ tomaat gevuld met Zeebrugse grijze garnalensalade
      • Citrusvrucht gevuld met tonijnsla v/h huis
      • Ambachtelijke kasteelhesp met asperge
      • Ambachtelijke boerenhesp met meloen
      • Scharreleitje gevuld met huisbereide krabsalade
      • Kasteel ham met appeltjes in vinaigrette
      • Gebakken kippenbout/vleugeltje
      • Ambachtelijke paté v/h huis met uien konfijt
    • BUFFET 4 NOORDZEE BUFFET AAN 30,95 €/PERS.
      • ½ baby ananas met scampi’s in curry dressing
      • Citrusvrucht gevuld met frisse vis/zeevruchten salade
      • Reuze gamba’s uit visbouillon
      • Tomaat gevuld met Zeebrugse grijze garnalensalade met fijne kruiden
      • Gerookte Noorse zalmfilet, heilbot en forel
      • Gekookte Noorse zalmfilet en kabeljauwfilet met whisky/cocktaildressing-saus
      • Scharreleitje gevuld met huisbereide krabsalade
    • Extra garnituren
      • Rauwkost schoteltje, markt vers en huisbereid 7 €/pers.
        Belgische tomaat, vers geraspte wortel, geschilde komkommer, witte & rode kool, knolselder en aardappelsalade
      • Feest groentjes, markt vers en huisbereid 7 €/pers.
        Prinsessenrolletje met spek, spruitje, jonge wortels, witlof, champignon, ….. en krielaardappelen.